Letný tábor SunnyRELAX

facebook
Destinácia: Slovensko, Nitriansky kraj, Duchonka
Kód zájazdu: 1350580
Cena od: 369 €
Príplatky od: 0 €
Detské zájazdy, tábory
Detské zájazdy, tábory

Výber termínu

28.07.2024 8 dní Last Minute 369 € +0 € vlastná
28.07.2024 8 dní Last Minute 418 € +0 € autobusová
04.08.2024 8 dní 399 € +0 € vlastná
04.08.2024 8 dní 448 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

stolný futbal,kalčeto TV gril, ohnisko konferenčná miestnosť volejbal stolný tenis bazén
Úvod:
Slnko, voda, chill, vibe a zábava - toto všetko ti prináša v jednom balíku letný tábor SunnyRELAX! Tento letný oddych spojený so zábavou sa bude konať v nádhernom penzióne Slniečko na Duchonke, kde si užijeme každú sekundu a zároveň vypneme od všedných školských povinností. Pre milovníkov vody a adrenalínu nesmú chýbať vodné bicykle a paddleboardy. Po dni plnom vodných radovánok nás čaká výlet do Aquaparku v Trnave a teda tobogány, bazény a vodné atrakcie, ktoré budú na každom rohu. Taktiež máme pripravenú návštevu Laser arény v Trnave, kde si vyskúšame taktické bitky pod farebnými lúčmi. Kto bude najlepší strelec? To zistíme až priamo na mieste! Počas týždňa si vyskúšame aj bazénovú zábavu, atrakcie ako bodyzorbing a obrí hokej. Tieto aktivity nás určite pobavia a zabezpečia, že si odnesieme domov spomienky na najlepší táborový týždeň vôbec! Hudba, tanec a zábava neodmysliteľne patria k letu a nesmú chýbať ani v tomto letnom tábore, či už pri bazéne v podobe AQUAGYMu alebo na večernej UV párty pod holým nebom, ktoré sa postarajú o tú pravú táborovú žúrku. Tak začni baliť kufre a nezabudni na dobrú náladu, pozitívnu energiu a samozrejme na plavky, žabky a opaľovací krém! Čo viac si v lete priať, hmmm?

Strava:
5x denne + pitný režim

Doprava:
individuálna alebo autobusová z BA, TT a PN

V cene tábora:
  • ubytovanie, strava 5x denne + pitný režim
  • animátori, zdravotník
  • program, materiálno - technické vybavenie, ceny do súťaží
  • foto z tábora k stiahnutiu na internete
  • bodyzorbing, obrí hokej
  • vodné bicykle, paddleboardy
  • hostia


CK odporúča:
  • za príplatok 3,60€ komplexné cestovné poistenie ECP (storno, prerušenie cesty, úraz, zodpovednosť za škodu)
  • za príplatok 10€ táborové tričko CK Slniečko
  • za príplatok 49€ autobusová doprava z BA, TT a PN


Zľavy:
Ak ste boli náš klient v rokoch 2021, 2022 a 2023 a nestihli ste využiť zľavu za skorý nákup, máte nárok na zľavu 20€ z ceny letného tábora. Zľavu nie je možné kombinovať s ostatnými zľavami.

Krátky úvod:
Letný tábor v krásnom prostredí a v perfektnom penzióne s bazénom! Užite si pohodu, vodné bicykle, bodyzorbing, výlet do Laser Arény, aquaparku a mnoho iného!

Doporučený vek:
7 - 15 rokov

Podrobnosti o tábore:
Je to tu! Letné prázdniny sú skvelým časom na oddych a zábavu, a my máme pre vás ten správny tip na nezabudnuteľný zážitok - letný tábor SunnyRelax v nádhernom penzióne Slniečko na Duchonke! Pripravte sa na týždeň plný relaxu, oddychu a nekonečných párty, ktorý vás zavedie do sveta zábavy a dobrodružstva.

Letný tábor SunnyRelax bude hostiť útulný penzión Slniečko s dokonalým jedálnym lístkom a skvelým personálom, kde prežijeme úžasný týždeň plný nových zážitkov a priateľstva.

Pre milovníkov vody a adrenalínu sme pripravili vodné bicykle a paddleboardy. Po dni plnom vodných radovánok nás čaká výlet do Aquaparku v Trnave. Tobogány, bazény a vodné atrakcie vyskúšame určite všetky a hneď dvakrát. Taktiež máme pripravenú návštevu Laser arény v Trnave, kde nás čakajú taktické bitky pod farebnými lúčmi. Každý deň sme pripravili rôzne zábavné hry, aby sme to udržali v pohybe, ale samozrejme bude treba trošku precvičiť aj mozgové závity. Po celodennej zábave si užijeme aj UV párty pod hviezdami.

Počas týždňa si užijeme do sýta aj bazénovú zábavu, atrakcie bodyzorbing a obrí hokej. Tieto aktivity ťa určite pobavia a zabezpečia, že si odnesieš domov spomienky na najlepší táborový týždeň vôbec. Takže príď s nami zažiť letný tábor SunnyRelax v penzióne Slniečko na Duchonke! Nech sa týždeň nabitý zábavou, smiechom a dobrodružstvom už začne. Tešíme sa na vás!

Výlety:
  • za príplatok 40€ autobusový výlet do Laser Arény a Aquaparku Trnava


penzión Slniečko

Poloha:
Penzión Slniečko sa nachádza v krásnom lesnom prostredí len pár metrov od známej vodnej nádrže Duchonka pri Topoľčanoch. 

Ubytovanie:
Priestranné a komfortne vybavené 3, 4-lôžkové izby (1 x 5-lôžková) s vlastným sociálnym zariadením.
Kapacita 86 lôžok v hlavnej budove.

Vybavenie strediska:
Vonkajší bazén (v prevádzke od júna a podľa počasia), jedáleň, bufet, spoločenská miestnosť, multifunkčné ihrisko, plážový volejbal, stolný tenis, stolný futbal, ohnisko na opekanie, altán so sedením, trampolína, hojdačky, TV, wifi, ...

Kontakty

tel:  +421 43 4300 827
+421 43 4131 883 
mobil: +421 915 841 727
+421 915 841 995
e-mail:  avanti@enelux.sk
skype:  avantitours 
ckavantitours

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 24,72 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,99 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »