Condominio Europa

Aqualandia Aqualandia Aqualandia Aqualandia Lunapark Lunapark Lunapark
Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Lido di Jesolo
Kód zájazdu: 1056280
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Condominio Europa

TV parkovisko plážový servis piesočnatá pláž klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 0 m
Vzdialenosť od pláže: 100 m

 

Apartmánový dom Condominio Europa sa nachádza v srdci letoviska Lido di Jesolo, na námestí Piazza Brescia, kde je množstvo obchodov, reštaurácií a barov. 

Dom sa nachádza cca 100m od súkromnej pláže s jemným pieskom a pozvoľným vstupom do mora, plážový servis (1 slnečník a 2 lehátka na apartmán) a parkovisko pre 1 auto zahrnuté v cene. K dispozícii výťah.

 

Apartmánový dom ponúka ubytovanie v apartmánoch, ktoré sú vybavené kuchynským kútom, kúpeľňou, obývačkou, 1 alebo 2 spálňami,  klimatizáciou, TV, práčkou, mikrovlnnou rúrou, niektoré izby majú balkón.

Apartmán pre 7 osôb C ( 3 + 2 + 2 )– apartmán tvoria 2 spálne – jedna spálňa s manželskou posteľou a druhá s manželskou posteľou a jednolôžkovou posteľou, kuchyňa s obývačkou s rozťahovacím gaučom pre 2 osoby, kúpeľňa ( sprcha + WC ), práčka, klimatizácia, mikrovlnná rúra, TV, s balkónom alebo bez balkóna

Apartmán pre 5 osôb B ( 3 + 2 )– apartmán tvorí 1 spálňa s manželskou posteľou  a jednolôžkovou posteľou, kuchyňa s obývačkou s rozťahovacím gaučom pre dve osoby, kúpeľňa, práčka, klimatizácia, mikrovlnná rúra, TV, s balkónom alebo bez balkóna

Stravovanie: individuálne

 

Lido di Jesolo ponúka klientom 15km dlhú pláž s jemným zlatistým pieskom, pozvoľným vstupom do mora a promenádou s množstvom reštaurácií, barov, kaviarní a obchodov.

Lido di Jesolo je každoročne Európskou komisiou oceňované Modrou vlajkou za kvalitu a čistotu pláží a služieb. Lido di Jesolo uspokojí nielen rodiny s deťmi, ľudí, ktorí hľadajú aktívnejšiu dovolenku s nočným životom, ale aj ľudí hľadajúcich odpočinok.

V meste nájdete aquapark, lunapark, akvárium, tropikárium.

Kontakty

tel:  +421 43 4300 827
+421 43 4131 883 
mobil: +421 915 841 727
+421 915 841 995
e-mail:  avanti@enelux.sk
skype:  avantitours 
ckavantitours

Kurzový lístok