Anantara Dhigu Maldives

Areál Areál Areál Areál Areál Areál Areál s bazénom Areál Areál Bazén Pláž Areál Pláž Príchod k lobby Anantara Overwater Pool Suita Anantara Overwater Pool Suita Sunrise Overwater Pool Suita Sunset Overwater Pool Suita Family Villa Family Villa Family VIlla Beach Pool Villa Beach Pool Villa Beach Villa Pool Villa Sunrise Beach Villa Sunrise Beach Villa Sunset Beach Villa Sunset Beach VIlla Pool Villa 2 spálne Večerné kino Reštaurácia Fushi Cafe Aqua Bar Aqua Bar Vodné športy Raňajkový bufet Spoločné priestory Reštaurácia Sea Fire Salt Reštaurácia Wine room Fitness Detský klub Vodné športy Wellness Wellness Tenis
Destinácia: Maldivy, Atol Káfu, Južný Malé Atol !
Kód zájazdu: 1336849
Cena od: 3 419 €
Príplatky od: 399 €
Pobytové zájazdy
Golf
Potápanie
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

04.11.2024 9 dní 3 419 € +399 € odlet: Viedeň letecká
11.11.2024 9 dní 3 419 € +399 € odlet: Viedeň letecká
18.11.2024 9 dní 3 419 € +399 € odlet: Viedeň letecká
25.11.2024 9 dní 3 419 € +399 € odlet: Viedeň letecká
02.12.2024 9 dní 3 419 € +399 € odlet: Viedeň letecká

Anantara Dhigu Maldives

paddle board, SUP lezecká stena TV chladnička,minibar squash bedminton kajak, kanoe vodné lyže potápačské centrum, lekcie potápania biliard masáž volejbal wellness, spa golfové ihrisko stolný tenis tenis detské ihrisko miniklub detský kútik vodné športy na pláži piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od letiska: 25 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Popis:
Plážový hotel Anantara Dhigu Maldives Resort je zaradený do rovnomennej prestížnej thajskej medzinárodnej siete Anantara, ktorá je v oblasti luxusného hotelierstva známa prvotriednymi službami a špičkovým wellness programom. Prepychový rezort v destinácii Maledivy sa rozprestiera na troch privátnych ostrovoch a od hlavného mesta Malé je vzdialený približne 35 minút plavby rýchlo-člnom.

Vybavenie:
Rezort pozostáva z hlavného pavilónu s lobby, recepciou, službou Concierge a hlavnej reštaurácie (servírujú sa tu raňajky) a skupiny 110 privátnych víl na pláži a na móle nad vodou. Hostia majú k dispozícii luxusné, mnohokrát ocenené, wellness Anantara Spa s bohatou ponukou masáží a procedúr pre zdravie, krásu a vnútornú harmóniu. Nechýba centrum vodných športov na pláži.  K ďalšiemu vybaveniu patrí veľký panoramatický bazén na úrovni mora, prístavisko s jachtami na prenájom a špičkový detský klub Dhoni (od 3 do 12 rokov) s vybudovanými vonkajšími aj vnútornými priestormi vrátane horolezeckej steny a množstvom preliezok. Hotel odporúčame náročnej klientele, párom, dospelým rovnako ako aj rodinám s deťmi. Pripojenie na internet je hosťom hotela k dispozícii cez Wi-Fi zdarma.

Pláž:
Pláž s jemným bielym pieskom sa vinie okolo celého ostrova.

Zábava a šport:
Potápanie, vodné športy, kajak, paddleboarding, vodné lyžovanie, škola surfovania, fitness, tenis, stolný tenis, bedminton, volejbal, squash, golf, biliard, vonkajší hry, rybolov, živá hudba, výlety, wellness/SPA, masáže.

Stravovanie:
Polpenzia formou luxusného bufetu v hlavnej reštaurácii Fushi Café. Možnosť doobjednať plnú penziu. V hoteli Anantara Dhigu Maldives Resort nájdete nasledujúce reštaurácie: Fushi Café (bohaté raňajky s medzinárdným bufetom, večer bohatý bufet s meniacimi sa témami - Indický oceán, Japonsko, Čína, Taliansko); Sea.Fire.Salt. (grilované špeciality z mäsa a morských plodov, zaujímavosťou je výber z niekoľkých druhov soli z celého sveta); Terrazzo (talianska kuchyňa); Aqua Bar (bar pri bazéne s ponukou drinkov a ľahkého občerstvenia od obeda do večere). Hostia môžu využiť aj reštaurácie susedného rezortu Anantara Veli Maldives Resort.

Vybavenie izieb:
Všetky izby v Anantara Dhigu Maldives Resort zahŕňajú: kúpeľňa s vaňou a samostatnou sprchou, fén, župany, papuče, toaletné potreby, individuálne nastaviteľná klimatizácia, LCD TV, WiFi pripojenie, iPod dokovacia stanica, telefón, trezor, minibar, set na prípravu kávy a čaju, kávovar, terasa s ležadlami. K dispozícii sú tieto typy izieb: Sunrise Beach Villa, Sunset Beach Villa, Sunset Pool Villa, Sunrise Overwater Suite, Two Bedroom Family Villa, Sunset Over Water Suite, Two Bedroom Anantara Pool Villa, Anantara Pool Villa, Anantara Overwater Pool Suite.

Kontakty

tel:  +421 43 4300 827
+421 43 4131 883 
mobil: +421 915 841 727
+421 915 841 995
e-mail:  avanti@enelux.sk
skype:  avantitours 
ckavantitours

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »