Londýn pre deti - Harry Potter a Warner Bros štúdiá

Big Ben s tradičnými červenými autobusmi Londýnske oko Chlapec pred Tower Bridge Londýnsky taxík s anglickou vlajkou
Destinácia: Veľká Británia, Anglicko, Londýn
Kód zájazdu: 1327893
Cena od: 1 229,32 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Detské zájazdy, tábory

Výber termínu

17.08.2024 4 dni First Minute 1 229,32 € +0 € odlet: Bratislava letecká
31.10.2024 4 dni First Minute 1 229,32 € +0 € odlet: Bratislava letecká

Popis zájazdu

Úvod:
4-dňový letecký zájazd.
Nechajte sa pohltiť detským svetom tých najznámejších londýnskych atrakcií, od veľkého anglického čarodejníka Harryho Pottera, kde cez štúdiá nazriete aj za filmové plátno, spoznáte svetové celebrity v múzeu Madame Tussaud´s, až po živé žraloky a obrovské dinosaury. Nebude chýbať ani fantastický let na Londýnskom oku. 

1. deň:
Odlet do Londýna, po prílete transfer do hotela. Vydáme sa spoznávať mesto, prejdeme sa k Westminsterskému opátstvu, parlamentu a pekne zblízka si pozrieme symbol mesta Big Ben. Deťom aj dospelým naskočia zimomriavky pri pohľade na majestátne žraloky – najznámejších obyvateľov Londýnskeho akvária. Určite vás potešia aj ich susedia - tučniaci alebo drobní a vzácni morskí koníci. Nakoniec si prezrieme mesto ešte raz, tentokrát z vtáčej perspektívy počas „letu“ na Londýnskom oku, z ktorého sa toto mesto javí ako nekonečné. Odchod na ubytovanie.

2. deň:
Raňajky. Dnes nás cesta zavedie za najznámejším čarodejníkom Anglicka - Harrym Potterom. Úchvatná atrakcia londýnskych filmových štúdií Vám odhalí mnoho tajomstiev z tvorby veľkolepých filmových príbehov o tomto čarodejníkovi, vrátane faktov o špeciálnych efektoch a animáciách, ktoré tieto filmy preslávili po celom svete. Čaká na vás dobrodružstvo skryté za filmovým plátnom s množstvom prekrásnych filmových scén, kostýmov, rekvizít a interaktívnych exponátov, ktoré Vás vtiahnu priamo do deja. Návrat do Londýna. Stretnutie so svetovými celebritami nás čaká v múzeu voskových figurín Madame Tussaud’s. Pre mamičky budú určite príjemným spestrením a oddychom nákupy na Oxford Street, odkiaľ sa neskôr vydáme k ďalšiemu významnému symbolu mesta – Piccadilly Circus. Návrat na ubytovanie.

3. deň:
Raňajky. Dnes sa prejdeme cez známy Hyde Park ku kráľovskému sídlu Buckingham palace a navštívime vychýrené londýnske múzeá. Nazrieme do tajov histórie Zeme. Ako vyzerala naša planéta v dobách pred príchodom človeka? Kto je väčší - my či dinosaury? A kto je bystrejší? Koľko zubov má v tlame hroch? A koľko ich mal taký tyranosaurus? Všetko a ešte viac sa dozvieme a na vlastné oči uvidíme v Prírodovednom múzeu. Hneď vedľa sa nachádza Technické múzeum, kde sa dozvieme ako funguje parný stroj a pozrieme si model prvej parnej lokomotívy. Tatkov a ich potomkov určite poteší návšteva Múzea kráľovského letectva RAF; s množstvom vystavených historických a moderných lietadiel a vrtuľníkov. Kto si vyskúša aké je to byť pilotom ?Návrat na ubytovanie. 

4. deň:
Po raňajkách sa vlakom presunieme do Greenwich, kde si pozrieme kráľovské observatórium na ktorom kedysi pôsobil Edmund Halley, objaviteľ Halleyho kométy, odfotíme sa na nultom poludník a loďou sa prevezieme späť do centra. Poslednýkrát sa môžeme kochať pohľadom na majestátny Tower Bridge a pevnosť Tower, vojnový krížnik HMS Belfast, Shakespearovo divadlo, Tate Modern. Transfer na letisko a odlet z Londýna.

Ubytovanie:
3x hotel 3*

Stravovanie:
3x raňajky.

Doprava:
Letecky


Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu do Londýna vrátane letiskových a servisných poplatkov. Transfery BA-letisko-BA (v prípade odletu mimo Bratislavy). Transfer letisko – hotel – letisko. 3 x ubytovanie v hoteli 3* s raňajkami. Vstupenku do Harry Potter Studio Tour. Sprievodcu CK.  

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Prepravu počas pobytu v Londýne. Vstupné do 3 atrakcií (Londýnske akvárium, Londýnske oko a Madame Tussaud’s). Ostatné vstupy. Cestovné poistenie.    

Londýn

Kontakty

tel:  +421 43 4300 827
+421 43 4131 883 
mobil: +421 915 841 727
+421 915 841 995
e-mail:  avanti@enelux.sk
skype:  avantitours 
ckavantitours

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »