Mexiko - all inclusive 16 dní

Prílet do niekoľko miliónovej metropoly Mexico city. Sme 2200 m.n.m. a prekvapí Vás tento najväčší s Tajomné pyramídy. Boli tu hrobky či chrámy. BUBO sprievodca Vám všetko vysvetlí. foto: Ivana ĎURČOVÁ /uploads/usr/10898/mexiko/mayakoba-mexico.jpg Najkrajšie rozľahlé hotelové komplexy sú práve tu. BUBO prémium hotel Iberostar Paraiso Beach, v obl Toto je exkluzívny hotel Rosewood Mayakoba - jeden z najväčších a najdlhšie pôsobiacich rezortov na Z možnosti ubytovania je na výber hotelová zóna Cancun (v základnej cene) alebo úžasná Mayská riviér Deň po prílete máme naplánovaný výlet na svetoznámy Toetihuacán. Nezabudnúť si zobrať opaľovací krém Jarný pohľad na starobylé mesto Teotihuacán z vrcholu pyramídy slnka.
foto: Ivana ĎURČOVÁ - BUBO Vyše 200 tisícová metropola v srdci Mexickej náhornej plošiny na úrovni tatranských končiarov. Je pr Tajomné Teo...Mal pripomínať svojou veľkosťou horu za sebou? Foto: Laura LACKOVIČOVÁ - BUBO Verili by ste, že táto pamiatka je len za bránami Mexico city - jedno z najväčších miest sveta? foto Mexičania stavali státisícové metropoly v dobe, keď Londýn bol len mestom drevených chatrčí. foto: a Zazrieme na našej ceste nejaké oslavy? Myslíme si, že áno. Mexiko je farebné, voňavé a plné tradícií Ochutnáte aj takúto mexickú čokoládovú omáčku, Mole poblano? Jemne štipľavá sladko-slaná. foto: Laur Najväčšie mesto Ameriky, ktoré ani miestni taxikári dobre nepoznajú. Zaskočíme ich?
foto: archív BUB Monument revolúcie v hlavnom meste pripomína turbulentnú minulosť 19. a 20. storočia.
foto: archív B Desiatky miliónov ľudí vrátane nás sa ročne pozrú na legendárne plátno, na ktorom je vyobrazená Pann Potom sa vydáme do starého srdca Mexico city a pozrieme si pamiatky vrátane Baziliky Panny Márie Gua Desiatky metrov vo vzduchu púšťajúc sa hlavou dole - to sú voladores. Pre oko diváka riskujú život.
V celom Mexiku nájdete tradičných hudobníkov Mariachi. Kde ich je najviac? Pôjdeme sa tam pozrieť.
f Legendárne mesto a svetové najznámejšie letovisko prvej polovice 20.storočia. Kto nebol v Acapulcu, Pešo naprieč celou zátokou.
foto: archív BUBO Chlapci skákajúci zo skaly z výšky 35 metrov do menej ako 5 metrov hlbokej vody. Adrenalínová atrakc Mexické jedlo je svetoznáme, iné, dobré a často aj pikantné.
foto: archív BUBO Mexiko = Chilli, Chilli = Mexiko. 
foto: archív BUBO Cancún nie je len more, ale aj komercia a nákupy.
foto: archív BUBO Pohoda pri Karibiku. 
foto: archív BUBO Karibik je jedno z najkrajších svetových morí, pochopíme prečo.
foto: archív BUBO V Cancune odporúčame zaujímavé potápanie alebo šnorchlovanie v podvodnom múzeu Musa. V podvodnom múzeu Musa sa ukrýva okolo 500 sôch. Odkryte ich príbeh. V Cancune je veľa Sirén. 
foto: archív BUBO Tajomná pyramída boha Kukulkána je len na skok od Karibiku. Chichen Itzá sa zapísalo medzi 7 novodob Celý areál je krásne upravený, dá sa tu stráviť celý deň. V Chichen je to akoby sa tu zliali všetky Dokonale modrá voda, žiadne medúzy, biely piesok a predkolumbovské pamiatky. Dokonale modrá voda, žiadne medúzy, biely piesok a predkolumbovské pamiatky v okolí archeolického ná Hlboké tajomné cenotes naprieč celým yucatánskym polostrovom, kde sa okúpete v minerálke. Cenotes sú Ak sa nerozhodnete pre žiadny z fakultatívnych výletov, ostávate na pláži obdivovať a vychutnávať si Dávame do pozornosti najbližší ostrov Isla Mujeres, ktorý ponúka možnosť širokého vyžitia počas poby Hotel v základnej cene zájazdu sa nachádza v hotelovej zóne v Cancune. 
foto: Ľubor KUČERA - BUBO Celoročný skvelý golf a pláže. To je Cancún. Priestranné spoločenské miestnosti Royal Solaris Cancun Hotel ponúkajú priestor na oddych, relax pri Západ slnka v Cancúne. 
foto: Ľubor KUČERA - BUBO Dáte prednosť fakultatívnemu výletu do Tulumu, Chicen Itza alebo uprednostníte more či bazén? Času b Pláž pred hotelom Royal Solaris Cancun. 
foto: Ľubor KUČERA - BUBO Royal Solaris Cancun Hotel.
foto: Ľubor KUČERA - BUBO Prémiový hotel Paradisus Hotel Cancun. Budete preferovať more alebo jeden zo štyroch bazénov? foto: Prémiový hotel Paradisus Hotel Cancun. foto: Paradisus Hotel Cancun Prémiový hotel Paradisus Hotel Cancun a jeho pláž, na ktorú budete mať len zopár krokov. foto: Parad Prémiový hotel Paradisus Cancun - vedeli ste, že tu spáva aj španielsky kráľ Juan Carlos? foto: Para Prémiový hotel Paradisus Hotel Cancun. foto: Paradisus Hotel Cancun Oddychujte po dokonalom poznaní Mexika s BUBO ako kráľ v prémiovom hotely Rosewood Mayakoba.
foto: R Luxusne zariadené suity a rezidencie prémiového hotela Rosewood Mayakoba potešia každého náročného l Luxusné reštaurácie v rezorte Rosewood Mayakoba BUBO prémium hotel potešia každého správneho gurmána Súčasťou prémiového hotela Rosewood je dokonca aj takáto škola varenia. 
foto: Rosewood Mayakoba Pla
Destinácia: Mexiko
Kód zájazdu: 1333631
Cena od: 4 439 €
Príplatky od: 562 €
Doprava: letecká
Termín: 05.05.2024 16/15 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83373013

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Mexico City Typ ubytovania:
Mexiko, Mexiko, Mexico City
Acapulco
Mexiko, Guerrero, Acapulco
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Kontakty

tel:  +421 43 4300 827
+421 43 4131 883 
mobil: +421 915 841 727
+421 915 841 995
e-mail:  avanti@enelux.sk
skype:  avantitours 
ckavantitours

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »