Panama - Indiáni a Pacifik

Sme v hypermodernom meste, kde sa ukrývajú historické pamiatky, ktoré si pamätajú časy pirátov. foto Fantastické pamiatky hypermodernej Panamy. Foto: Cacao Panama - BUBO /uploads/usr/10898/stredna-amerika/panama/panama_embera.jpg Ráno odlet a vo večerných hodinách pristávame v krajine, ktorá preťala Severnú a Južnú Ameriku 80 km Panama nás v BUBO uchvátila už dávno. Aj fakultatívne výlety do prírody navyše. Vieme, kde sa Vám bu Je pre vás pripravená rozšírená a kvalitná prehliadka hlavného mesta krajiny, ktoré spojilo dva oceá Spoznali ste extravagantnú stavbu na panoráme Panama city? Je to hotel JW Marriott. A či je možné ta Luxusné priestory elitného hotela JW Marriott. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Bývajte v špičkovom. foto: Hotel JW Mariott JW Marriott je bývalý hotel TRUMP. 
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Hotel JW Mariott (bývalý Trump) v centre Panama City s výhľadom na panorámu najbohatšieho mesta Stre Aká bude budúcnosť Panamy? foto: Alena Spišáková - BUBO Počas svetovej pandémie je časť panamského prieplavu uzavretá pre turistov, ale my vieme, kam ísť, a Panamský kanál, ktorý spojil oceány. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Ako to celé funguje? Neuveriteľné fakty z prvej ruky! Foto: Cacao Panama - BUBO Panamský prieplav. Ktorý prejazd bol najlacnejší a ktorý najdrahší? foto: Alena Spišáková - BUBO Obrovská zaoceánska loď vošla do komôr Panamského kanálu. 
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Zastavíme aj na tých známych foto zastávkach, aby Vám nič neušlo. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Stará a nová tvár Panamy. Foto: Cacao Panama - BUBO Prvý panamský rum alebo začnete s pivom, či miešaným kokteilom? Foto: Cacao Panama - BUBO Sme v bývalej banánovej republike, ktorá sa mení na ekonomického jaguára a kde je domorodou menou am Služby BUBO vo vysokej kvalite. Nechajte sa rozmaznávať. Máme tu vybudované dlhoročné priateľstva a Vraciame sa do centra Panama city a teraz okrem modernej časti prechádzame tou najstaršou.
foto: Ľub Káva už nebude chutiť ako predtým. Ktorú kúpiť? Odporučíme vám. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Sme v Dubaji Latinskej Ameriky. Panama city zažíva boom v cestovaní. foto: Alena Spišáková - BUBO Máme pre Vás overené reštaurácie aj typy na skvelé bary. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Budeme mať šťastie aj na takýto záber? Foto: Cacao Panama - BUBO Exotika na každom kroku. Foto: Cacao Panama - BUBO Rozmanitá Panama. Foto: Cacao Panama - BUBO Koľkí z nás pôjdu prvý krát na kanoe? Foto: Cacao Panama - BUBO Vítajú nás s otvorenou náručou. Foto: Cacao Panama - BUBO Máme čas na všetky chute Panamy, vrátane tradičného obeda. Foto: Cacao Panama - BUBO Kmeň Emberou známy svojimi maľbami na tele. Tieto tváre uvidíme!  Foto: Cacao Panama - BUBO Momentky z panamských ulíc. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Historické mesto Panama City je pod patronátom UNESCO. foto: Alena Spišáková - BUBO Prezidentský palác, námestie Herrera a námestie Bolivar. Porozprávame si o legendárnom pirátovi Morg Trubkár hrá počas náboženskej procesie nad grilujúcimi sa klobáskami.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Deti si užívajú fakultatívnu plavbu. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Nazbierajte ešte viac zážitkov na fakultatívnom výlete. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Sme v bezpečnej tropickej krajine plnej prekvapení. foto: Alena Spišáková - BUBO Náš hotel RIU sa nachádza na brehu Pacifiku, na pláži Playa Blanca. Foto: RIU Playa Blanca V blízkosti Riu sa dá zahrať aj golf (za príplatok). Foto: Buenaventura Golf Club Check in a užívame si! Foto: RIU Playa Blanca Raňajky, obedy, večere sú v hoteli RIU podávané formou bufetu, alkoholické a nealkoholické nápoje do Odporúčame zvážiť hlavne v jarnom období, keď na panamské pláže smerujú dovolenkujúci tzv. Spring br Priestory izieb v Riu. Foto: RIU Playa Blanca Izby hotela RIU: 573 izieb, kde každá ma samozrejme svoju súkromnú kúpeľňu so sprchou/vaňou, fén, te Vonkajšie (aj detské) bazény a zábava pre všetky vekové kategórie. Vhodné aj pre rodiny s deťmi. Fot Exkluzívny servis, 24h all inclusive, šport (fitness, výbava na šnorchlovanie, kajaky). Foto: RIU Pl Plážový all inclusive 5-hviezdičkový RIU hotel splní očakávania náročného klienta. Foto: RIU Playa B Najbližšie mestečko Rio Hato je vzdialené do 4 km, cesta na letisko do Panama city trvá približne 1 Posledná prechádzka a letíme domov. Foto: Ľuboš Fellner – BUBO
Destinácia: Panama, Panama
Kód zájazdu: 1333883
Cena od: 2 360 €
Príplatky od: 430 €
Doprava: letecká
Termín: 17.03.2025 9/8 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83670848

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Panama City Typ ubytovania:
Panama, Panama Strava:
Letisko:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Kontakty

tel:  +421 43 4300 827
+421 43 4131 883 
mobil: +421 915 841 727
+421 915 841 995
e-mail:  avanti@enelux.sk
skype:  avantitours 
ckavantitours

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »