Poklady Neziderského jazera

Neziderské jazero, poznávací zájazd, Rakúsko Monchlof, poznávací zájazd, Rakúsko Neziderské jazero, poznávací zájazd, Rakúsko
Destinácia: Rakúsko, Burgenland
Kód zájazdu: 1322270
Cena od: 50 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

02.06.2024 1 deň First Minute 50 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd

Úvod:
Neuveriteľná súhra farieb prírody a ľudského umenia sa dokonale pretavili v rakúskom vinohradníckom mestečku Mörbisch am See a historickom meste Rust. Užite si zážitkovú plavbu po stepnom Neziderskom jazere, spoznajte jedinečnú bazilika v pútnickom mestečku Frauenkirchen a skanzen v Mönchhofe prezentujúci život obyvateľov severného Burgenlandu.


Program 1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách do malebného mestečka Rust, pešia prechádzka v historickom centre, ktoré je pamiatkovo chránené. Symbolom mesta je bocian biely, ktorého hniezdo tróni skoro na každom komíne. Pokračovanie do Mörbisch am See, známeho vinohradníckeho mestečka s úzkymi uličkami a barokovými sedliackymi domami. Plavba loďou po Neziderskom jazere, ktoré je popri Balatone jediným stepným jazerom v Európe. Krátka zastávka v Informačnom centre NP Neziderské jazero. Pokračovanie do pútnického mestečka Frauenkirchen, prehliadka Baziliky. Na záver nás čaká návšteva veľmi zaujímavého dedinského múzea Dorfmuseum v Mönchhofe. Pôvodný dedinský dom a gazdovstvo umožňuje návštevníkom nazrieť do každodenného života obyvateľov severného Burgenlandu na začiatku 20. storočia. Okrem expozície mnohých pracovných nástrojov a dielní remeselníkov sa tu nachádzajú budovy s originálnym zariadením, ako napr. škola, kino, poštový úrad, policajná stanica, hasičská zbrojnica, ambulancia lekára, kostolík a rôzne obchodíky. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách (do Bratislavy o cca 19:00 hod.)

Poznámka:
Zmena programu vyhradená.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Plavbu loďou. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.

Doprava:
Autokar.

Kontakty

tel:  +421 43 4300 827
+421 43 4131 883 
mobil: +421 915 841 727
+421 915 841 995
e-mail:  avanti@enelux.sk
skype:  avantitours 
ckavantitours

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »