Zámok Milotice, perla Moravy, záhrady a skanzen

Destinácia: Česká republika, Juhomoravský kraj (Brno)
Kód zájazdu: 1304226
Cena od: 37 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

01.06.2024 1 deň First Minute 37 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Objavte ďalšie skvosty Moravy. Vyberte sa na výlet na krásny zámok Milotice, ktorý sa nazýva aj perla juhovýchodnej Moravy. Úchvatná stavba s nádhernými interiérmi a záhradami očarí každého.
Počas prehliadky uvidíte až 17 miestností. Štýlovo zariadené interiéry poskytujú pohľad do života posledných majiteľov zámku.
Po prehliadke zámku sa môžete poprechádzať po krásnych francúzskych záhradách s priľahlou bažantnicou a oranžériou. Ak budete chcieť, v zámockej kaviarni si pochutnajte na zákusku, zmrzline alebo káve. 
Ďalšou zastávkou bude malebný a veľký skanzen v Strážnici, ktorý patrí medzi najlepšie turistické atrakcie Moravy a nudiť sa tu určite nebudete. Viete koľko ľudí bývalo v malom hlinenom domčeku alebo ako sa chladili potraviny, keď ešte neboli chladničky ?
Nádherné upravené prostredie vás vráti do čias minulých. Poprechádzate sa medzi domčekmi a zistíte aký bol v minulosti život na dedinách, čo si ľudia dokázali vyrobiť a ako hospodárili. Uvidíte prácu hrnčiara, pletenie košíkov, výrobu krpcov, ale aj ukážku tradičného chovu domácich zvierat.
Morava sa neodmysliteľne spája s vínom a uvidíte aj ukážku pestovania vína od najstarších dôb až po súčasnosť. Odchod na Slovensko v podvečerných hodinách.
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obrdží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd. 

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba  ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky: 
Nitra - 6 € (garantovaný zvoz)
Sereď  - 6 € (garantovaný zvoz)
Trnava - 6 € (garantovaný zvoz)
Bratislava - 0 €
Všetky nástupné miesta budú realizované.
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň

vstupné zámok Milotice ( základný okruh ) - 180 KČ / dospelá osoba, 140 KČ / mládež od 6-18 rokov, študenti, seniori nad 65 rokov
skanzen Strážnice - 160 KČ / dospelá osoba, 80 KČ / deti do 15 rokov, študenti, osoby nad 60 rokov, 20 KČ / deti do 6 rokov


Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Kontakty

tel:  +421 43 4300 827
+421 43 4131 883 
mobil: +421 915 841 727
+421 915 841 995
e-mail:  avanti@enelux.sk
skype:  avantitours 
ckavantitours

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »