Aljaška a Havaj

/uploads/covery zajazdov/Aljaska_MichaelDeYoung_DenaliNationalPark_MDY201020100815_LAK_DPSS51-jpg-84 Plavba v divokých Kenajských Fjordoch je ozajstným zážitkom. foto: archív BUBO Ľadovec Exit je jedným z najľahšie dostupných ľadovcov vôbec a na vyhliadky vedú jednoduché turistic Tento historický 5-hviezdičkový rezort Halekulani v Honolulu s výhľadom na sopečný kráter Diamond He Ponúka vám 3 ocenené reštaurácie, salónik so živou jazzovou hudbou a denné wellness centrum. Všetky izby majú priestrannú verandu V medzinárodne oceňovanej reštaurácii La Mer na pobreží, ktorá je otvorená denne v čase večere, ochu Vitajte na Aljaške!
foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Keď všetko kvitne, Aljaška je najkrajším miestom na zemi. foto: archív BUBO Výhľady vždy stoja za to. A najmä na krásnu prírodu. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Zaujímavé múzeum nielen o aljašskej prírode či histórii, ktoré sa nachádza v srdci Anchorage. foto: Ochutnajte niektoré z lokálnych pív. foto: archív BUBO Aljaška je plná zveri a treba sa mať na pozore. foto: archív BUBO Nikdy neviete, čo na Vás číha za najbližším rohom. foto: archív BUBO Smerom do Sewardu prechádzame údoliami s nádhernými výhľadmi. foto: Martin KARNIŠ – BUBO Vstup na Kenajský polostrov, smerujeme do príjemného mesta Seward. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Tyrkysový ľadovec Exit a krásna príroda okolo neho pri mestečku Seward. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Ľadovec Exit je jedným z najľahšie dostupných ľadovcov vôbec a na vyhliadky vedú jednoduché turistic Aljašské ľadovce.
foto: archív BUBO Mestečko Seward leží v zálive obklopené krásnymi horami. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Socha kapitána Cooka hľadiaca do zálivu na pobreží v meste Anchorage. foto: archív BUBO Prvý pohľad na veľryby nás všetkých dostane. foto: archív BUBO Ľadovcové jazyky spúšťajúce sa z obrovského ľadovcového poľa až k oceánu. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Kenajské Fjordy sú nezabudnuteľné. Pohľady na ľadovce, zasnežené hory. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Tu sa naučíte rozoznávať medveďa grizly od baribala, čo je pre miestnych ľudí žijúcich v divočine ve Krásna turistická trasa aljašskou divočinou v Národnom parku Wrangell - St Elias. foto: Ľubor KUČERA Takýchto pohľadov na drsnú prírodu Aljašky sa nebudete vedieť nasýtiť. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Hory, rieky, lesy, ľadovce, jazerá, divá zver a úžasné scenérie.
foto: Monika ŠENIGLOVÁ – BUBO Stačí mať len oči otvorené. 
foto: Ľubor KUČERA – BUBO Aj o takýchto stretnutiach je naša cesta Aljaškou. foto: archív BUBO Pri dobrom počasí sa nám v celej svojej nádhere ukáže zasnežený masív Denali / Mount McKinley a na t Aj takéto parohy sa dajú nájsť v divokej prírode. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Plavba zrekonštruovaným lopatkovým parníkom je zážitok sám o sebe. Buďte pripravení na americký spôs Zabudnuté obchodíky uprostred divočiny. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Aloha - vitajte na Havaji a užite si sladké ničnerobenie v tropickom raji, na jednej z najznámejších Honolulu je hlavné a najväčšie mesto súostrovia. Prejdite sa príjemným centrom s rozsiahlymi parkami Pláž Waikiki je už desaťročia jednou z najpopulárnejších pláží na svete.
foto: archív BUBO Budete odpočívať na pláži, alebo strávite čas aktívne a naučíte sa surfovať? Havaj je domovom tohto Socha Dukea Kahanamoku, športovca a rodáka z Havaja. Práve Duke bol veľkým popularizátorom surfingu Pohoda na belostných plážach Havaja.
foto: archív BUBO Golf na Havaji je vždy spojený s fantastickou panorámou. Váš pobyt v Honolulu môžete stráviť v hoteli podľa vlastného výberu. Radi vám poradíme.
foto: Ľuboš Váš pobyt v Honolulu môžete stráviť v hoteli podľa vlastného výberu. Radi vám poradíme.
foto: Ľuboš Vychutnávajte si sladké ničnerobenie a šum vetra v korunách havajských paliem.
foto: archív BUBO K tomu dobrý drink a nohy zaborené v havajskom piesku.
foto: archív BUBO Prejdite sa po príjemnom centre mesta.
foto: archív BUBO Alebo sa vydajte do neďalekých hôr, porastených tropickou džungľou s množstvami vodopádov. Stačí nas Možností na ľahkú turistiku je hneď niekoľko.
foto: archív BUBO Skryté zákutia.
foto: archív BUBO Trópy tu na Vás budú dýchať odvšadiaľ. Spomínate ešte na Aljašku a ľadovce padajúce do studeného oce Mesto Honolulu je orientované na turistov a preto sa tu nebudete ani chvíľu Budova najvyššieho súdu v Honolulu.
foto: archív BUBO Oahu je aj domovom asi najznámejšej značky tropického ovocia, banánov a ananásov. Navštívite túto pô Chutiť vám tu bude aj káva. Kona tvorí asi 95% z celého objemu kávy, pestovanej na Veľkom ostrove.
f Zažite polynézsky večer s tradičnými vystúpeniami a tradičným jedlom. Luau je hostina počas ktorej m Typické špeciality havajskej kuchyne pozostávajú z čerstvých darov mora a ovocia.
foto: archív BUBO Alebo si vystojíte rad na najlepší udon ramen na ostrove? 
foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Japonskí šéfkuchári vedia, ako na to.
foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Nad oceánom s výhľadom z Waikiki sa často odohrávajú ohňostroje. Sadnite si na pláž do piesku a vych Na okraji Honolulu sa nachádza známe letisko Pearl Harbour, ktoré bolo cieľom útokov japonskej letky Byodo-In chrám je nádhernou ukážkou japonskej kultúry, ktorú si sem priviezli prisťahovalci už v 19. V honolulskej zoo nájdete vyše 1200 zvierat.
foto: archív BUBO V honolulskej zoo nájdete vyše 1200 zvierat.
foto: archív BUBO V honolulskej zoo nájdete vyše 1200 zvierat.
foto: archív BUBO Ďalšou z populárnych atrakcií na ostrove je aj Waikiki Aquarium.
foto: archív BUBO Posledné chvíle v pohodovom Honolulu.
foto: archív BUBO Naša cesta Aljaškou s oddychom na Havaji sa končí.
foto: Ľuboš FELLNER – BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333892
Cena od: 5 450 €
Príplatky od: 520 €
Doprava: letecká
Termín: 27.07.2024 13/12 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83437605

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Anchorage Typ ubytovania:
USA, Aljaška, Anchorage
Seward
USA, Aljaška, Seward
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Kontakty

tel:  +421 43 4300 827
+421 43 4131 883 
mobil: +421 915 841 727
+421 915 841 995
e-mail:  avanti@enelux.sk
skype:  avantitours 
ckavantitours

Krajiny

Zobraziť všetky »

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »